Om oss

 Nightlight Beauty är ett för stunden litet och nytt företag som drivs av två bästa vänner som vill se en förändring i skönhetsindustrin. Allt började som en simpel idé – att göra det lättare att välja veganskt när det kommer till kosmetik och skönhet. Här hos oss är det därför det enda valet.

Vad innebär det mer exakt?

Om ett märke har några få veganska produkter, men har en större del produkter i sitt sortiment som innehåller animaliska ingredienser, kommer du inte att hitta det märket hos Nightlight Beauty. Om ett märke strävar mot att bara producera helt veganska produkter, men fortfarande har en enstaka icke-vegansk produkt i sitt sortiment, kommer den specifika varan inte säljas hos oss. Och om ett märke som säger sig vara helt veganskt ägs av ett större märke, som inte är veganskt, kommer varken det första eller andra märket säljas hos oss.

Vårt mål är att samla så många veganska märken som möjligt på en och samma plats. Kvalitet, kreativitet, bredd och regnbågens alla färger – utan några kompromisser som skadar djur och natur.

 

 

Nightlight är ett för stunden litet och nytt företag som drivs av två bästa vänner som vill se en förändring i skönhetsindustrin. Allt började som en simpel idé – att göra det lättare att väja veganskt kosmetik och skönhet. Här hos oss är det därför det enda valet.

Om ett märke har några få veganska produkter, men har större del produkter i sitt sortiment som innehåller animliska ingredienser, kommer du inte att hitta det märket hos Nighlight Beauty. Om ett märke strävar mot att bara producera helt veganska produkter, men fortfaranda har icke-vegansk produkt i sitt sortiment, kommer den specifika varan inte säljas hos oss. Och om ett märke som säger vara helt veganskt men ägs av ett större märke, som inte är veganskt, kommer varken det första eller andra märket säljas hos oss.

Vårt mål är att samla så många veganska märken som möjligt på en och samma plats. Kvalitet, kreativitet, bredd och regnbågens alla färger – utan några kompromisser som skadar djur och natur.

Alex 
CEO, Co-founder

Alex kom med idén som så småningom växte till vad Nightlight är idag. Just nu pluggar han e-commerce, men har alltid haft ett stort intresse för hälsa och skönhet. Hans vision är att kunna kombinera sin affärshjärna med vad som är viktigt för honom personligen – till exempel hållbar utveckling, och att motverka djurtester och annat som världen helt enkelt vore bättre utan.

Alex
CEO, Co-founder

Alex kom med idén som så småningom växte till vad Nighlight Beauty är idag. Just nu pluggar han e-commerce, men har alltid haft ett stort intresse för hälsa och skönhet. Hans vision är att kunna kombinera sin affärshjärna med vad som är viktigt för honom personligen – till exempel hållbar utveckling, och att motverka djurtester och annat som världen helt enkelt vore bättre utan.

Saga Malva
Creative Director, Co-founder

Saga är den kreativa själen bakom Nightlight. Som oftast hittas hon böjd över en bok, skärm eller ett skissblock, vilket inte varit så bra för hennes hållning, men desto bättre för hennes estetiska förmågor. Under tonåren tog hon ut sin kreativitet via street fashion och extravagant smink – något som fortfarande ligger henne varmt om hjärtat, även om tumblr-dagarna ligger i det förgångna. De katter som ibland dyker upp i Nightlights olika kanaler tillhör med största sannolikhet henne.

Saga Malva
Creative Director, Co-founder

Saga är den kreativa själen bakom Nightlight. Som oftast hittas hon böjd över en bok, skärm eller ett skissblock, vilket inte varit så bra för hennes hållning, men desto bättre för hennes estetiska förmågor. Under tonåren tog ho nut sin kreativitet via street fashion och extravagant smink – något som fortfarande ligger henne varmt om hjärtat, även om tumblr-dagarna ligger i det förgågna. De katter som ibland dyker upp i Nighlights olika kanaler tillhör med största sannolikhet henne.

Innehåll ägs av Pet-Stories AB
Org nr: 559240-4080
Registrerad för F-skatt